Een huis verkopen.

Wilt u uw huis verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Met dé verkoopmakelaar uit Alphen aan den Rijn aan uw zijde!

Zoekt u een verkoopmakelaar in Alphen aan den Rijn?

Bent u van plan om uw huis in Alphen aan den Rijn te verkopen? Zoek niet verder! B&L Vastgoed is uw ideale partner in dit belangrijke proces. Dankzij onze diepgaande kennis van de lokale woningmarkt en jarenlange ervaring, staan we garant voor een vlotte en winstgevende verkoop van uw woning.

 

Waarom kiezen voor B&L Vastgoed?

 • Lokale marktexpertise:
 • Ons team van verkoopmakelaars heeft uitgebreide ervaring en een diepgaand begrip van de woningmarkt in Alphen aan den Rijn. Deze kennis stellen we ten dienste om uw woning tegen de best mogelijke voorwaarden te verkopen.
 • Professionele begeleiding:
 • Van de eerste waardering tot aan de overdracht bij de notaris, B&L Vastgoed staat u bij elke stap van het proces bij. Wij zorgen ervoor dat het verkoopproces soepel en zonder zorgen verloopt.
 • Maximale zichtbaarheid:
 • Met onze bewezen marketingstrategieën zorgen we ervoor dat uw woning de aandacht krijgt die het verdient. Van professionele fotografie tot aan doeltreffende online en offline promoties, wij zetten alles op alles om de juiste kopers te bereiken.
 • Persoonlijk contact:
 • Bij B&L Vastgoed geloven we in een persoonlijke aanpak. U heeft een vaste contactpersoon die altijd beschikbaar is om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Stappenplan woning verkopen

Bij B&L Vastgoed in Alphen aan den Rijn begeleiden we u persoonlijk tijdens het gehele verkoopproces van uw woning. Wilt u weten hoe we samen uw woning succesvol verkopen? Ontdek ons stappenplan hier.

 

 

Wilt u 100% verkoopbegeleiding ervaren?

Met B&L Vastgoed in Alphen aan den Rijn als uw partner, begeleiden we u soepel en succesvol door het verkoopproces van uw woning. Wij staan klaar om u naar een succesvolle verkoop te leiden.
Neem contact op voor een vrijblijvend verkoopadviesgesprek.

 • 8.3
  Huis snel verkocht door de juiste inschatting van de makelaar over de financiële situatie van de koper.
  Van Vliet
 • 8
  Prettig en snel geholpen. Bij vragen gelijk antwoord. Kennis van zaken en een goede plan van aanpak.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Goede ervaring met B&L Vastgoed! Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle verkoop van ons huis hebben ze ons op alle vlakken uitstekend ondersteund. Hun professionaliteit, toewijding en expertise hebben het hele proces soepel doen verlopen. De communicatie was altijd helder, en ze hebben ons geholpen bij elke stap van het verkoopproces. Ze hebben ons huis snel en voor een mooie prijs kunnen verkopen. We zijn zeer tevreden en bevelen deze makelaar van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  Het verliep al l email prima. Alles perfect geregeld en prima afspraken. Volledig op de hoogte gehouden van alles en alle informatie snel doorgestuurd
  Verkerk
 • 10
  Vriendelijke begeleiding, kennis van de markt en prettige begeleiding tijdens alle stappen in het proces. Kortom, uitstekende makelaar en zeker een aanbeveling waard
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian, Lucinda en hun team hebben uitstekend werk geleverd bij de verkoop van onze woning. Ze waren professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook als het even niet lukte met het programma Move. Met hun ervaring en marktkennis hebben we onze woning uiteindelijk aan de zittende huurder kunnen verkopen. We zijn hen enorm dankbaar en bevelen hen aan aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian was goed bereikbaar, snel en adequaat.
  Nathasja Hidding
 • 8.5
  Gekozen voor B&L Vastgoed en geen moment spijt van gehad. Zeer laagdrempelig en korte lijnen. Fijne communicatie. Helder en direct. Kennen de markt en schakelen snel. Jurian verstaat zijn vak. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop prima begeleiding. Betrouwbaar en “no nonsens”.
  van Harskamp
 • 10
  We zijn zeer tevreden over onze makelaar tijdens de verkoop van onze woning. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat we te maken hadden met een professionele partij. Onze makelaar was niet alleen deskundig, maar ook heel vriendelijk en attent. Ze stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en nam de tijd om ons door het hele verkoopproces te begeleiden. Haar marktkennis was goed. Tevens werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Dankzij haar inzet en professionaliteit verliep het verkoopproces soepel en efficiënt. Als je op zoek bent naar een makelaar die een persoonlijke aanpak hanteert, dan raden we B&L Vastgoed ten zeker aan. Onze ervaring was uitstekend, en we geven het team een welverdiende 10!
  Kouna
 • 10
  Snel & vriendelijk geholpen door Jurrian
  Rowenna Richardson

Stappenplan woning verkopen

Op deze manier realiseren wij samen met u een succesvolle woningverkoop.

Stap 1

Kennismaking

Allereerst maken we graag persoonlijk kennis om uw wensen te bespreken. Wat is uw doel en wat verwacht u van ons?

Stap 2

Woninginspectie

We inspecteren uw woning en noteren alle details. Zo krijgen we een goed beeld van uw woning en kunnen we gericht te werk gaan.

Stap 3

Marktanalyse

We doen een marktanalyse om de vraagprijs te bepalen. Hierbij houden we rekening met de lokale vastgoedmarkt en de staat van uw woning.

Stap 4

Waardebepaling

Op basis van de marktanalyse bepalen we de waarde van uw woning. Hierbij houden we rekening met uw wensen en doelen.

Stap 5

Persoonlijk verkoopplan

We stellen een persoonlijk verkoopplan op, afgestemd op uw wensen en doelen. Zo weten we zeker dat we op één lijn zitten.

Stap 6

Verkoopactiviteiten

We gaan aan de slag met de verkoopactiviteiten. We maken bijvoorbeeld foto’s, plaatsen advertenties en benaderen ons netwerk.

Stap 7

Bezichtingen

Potentiële kopers komen bezichtigen. We zorgen voor een goede presentatie en begeleiden de bezichtiging professioneel.

Stap 8

Voortgangsrapport

We houden u op de hoogte van de voortgang. Zo weet u altijd wat er speelt en kunnen we samen eventueel bijsturen.

Stap 9

Onderhandeling

We onderhandelen met de potentiële kopers om de beste prijs te krijgen. Hierbij houden we rekening met uw wensen en doelen.

Stap 10

Koopovereenkomst

Als we het eens zijn over de prijs, stellen we de koopovereenkomst op. We begeleiden het hele proces en zorgen voor een soepele afhandeling.

100% begeleiding van start tot finish

Bij B&L Vastgoed begeleiden we u tijdens het hele verkooptraject van uw woning, van begin tot na de notariële akteondertekening. Ook daarna staan we voor u klaar voor advies of antwoorden op uw vragen. U staat nooit alleen met B&L Vastgoed. Heeft u vragen over onze aanpak of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs helpen u graag. Neem gerust contact op.