Neem contact op.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Dat kan via het onderstaande formulier. Wij bellen of e-mailen u zo snel mogelijk terug. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze makelaars. Zij staan u graag te woord om de mogelijkheden met u te bespreken.

  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  B&L Vastgoed B.V.
  Prins Hendrikstraat 91
  2405 AH Alphen aan den Rijn


  Email ons
  info@benlvastgoed.nl

  Bel ons
  Telefoon: 0172 - 24 59 02
  Maandag - vrijdag: 09:00 tot 17:30

  KvK-nummer: 28086090
  BTW-nummer: NL815402065B01
  Bankrekening: NL78RABO0115769218

  • 8.3
   Huis snel verkocht door de juiste inschatting van de makelaar over de financiële situatie van de koper.
   Van Vliet
  • 8
   Prettig en snel geholpen. Bij vragen gelijk antwoord. Kennis van zaken en een goede plan van aanpak.
   Een funda gebruiker
  • 10
   Goede ervaring met B&L Vastgoed! Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle verkoop van ons huis hebben ze ons op alle vlakken uitstekend ondersteund. Hun professionaliteit, toewijding en expertise hebben het hele proces soepel doen verlopen. De communicatie was altijd helder, en ze hebben ons geholpen bij elke stap van het verkoopproces. Ze hebben ons huis snel en voor een mooie prijs kunnen verkopen. We zijn zeer tevreden en bevelen deze makelaar van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar.
   Een funda gebruiker
  • 8.8
   Het verliep al l email prima. Alles perfect geregeld en prima afspraken. Volledig op de hoogte gehouden van alles en alle informatie snel doorgestuurd
   Verkerk
  • 10
   Vriendelijke begeleiding, kennis van de markt en prettige begeleiding tijdens alle stappen in het proces. Kortom, uitstekende makelaar en zeker een aanbeveling waard
   Een funda gebruiker
  • 10
   Jurrian, Lucinda en hun team hebben uitstekend werk geleverd bij de verkoop van onze woning. Ze waren professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook als het even niet lukte met het programma Move. Met hun ervaring en marktkennis hebben we onze woning uiteindelijk aan de zittende huurder kunnen verkopen. We zijn hen enorm dankbaar en bevelen hen aan aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt.
   Een funda gebruiker
  • 10
   Jurrian was goed bereikbaar, snel en adequaat.
   Nathasja Hidding
  • 8.5
   Gekozen voor B&L Vastgoed en geen moment spijt van gehad. Zeer laagdrempelig en korte lijnen. Fijne communicatie. Helder en direct. Kennen de markt en schakelen snel. Jurian verstaat zijn vak. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop prima begeleiding. Betrouwbaar en “no nonsens”.
   van Harskamp
  • 10
   We zijn zeer tevreden over onze makelaar tijdens de verkoop van onze woning. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat we te maken hadden met een professionele partij. Onze makelaar was niet alleen deskundig, maar ook heel vriendelijk en attent. Ze stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en nam de tijd om ons door het hele verkoopproces te begeleiden. Haar marktkennis was goed. Tevens werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Dankzij haar inzet en professionaliteit verliep het verkoopproces soepel en efficiënt. Als je op zoek bent naar een makelaar die een persoonlijke aanpak hanteert, dan raden we B&L Vastgoed ten zeker aan. Onze ervaring was uitstekend, en we geven het team een welverdiende 10!
   Kouna
  • 10
   Snel & vriendelijk geholpen door Jurrian
   Rowenna Richardson