Een huis (ver)huren.

Oververweegt u uw huis (tijdelijk) te verhuren?
Laat u begeleiden door een deskundige verhuurmakelaar uit Alphen aan den Rijn

Zoekt u een verhuurmakelaar in Alphen aan den Rijn?

Overweegt u uw woning (tijdelijk) te verhuren? Ontdek hoe B&L Vastgoed, dé toonaangevende specialist in het verhuren van particuliere woningen in en rond Alphen aan den Rijn, u hierbij kan assisteren. Jaarlijks faciliteren wij succesvolle overeenkomsten tussen huurders en verhuurders, waardoor we precies weten wat er nodig is om aan uw behoeften als verhuurder te voldoen.

 

Stappenplan woning verhuren

Met B&L Vastgoed in Alphen aan den Rijn staat u er nooit alleen voor in het verhuurproces. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij uw woning verhuren? Bekijk dan hier ons stappenplan.

 

Bij B&L Vastgoed moeten huurders:

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het spannend vindt om uw woning te verhuren aan onbekenden. Daarom bemiddelen wij alleen voor huurders die aan onze strenge criteria voldoen.

 • Inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond;
 • Een positieve verhuurdersverklaring kunnen overhandigen;
 • Geldige identiteitspapieren kunnen overhandigen;
 • Financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te betalen;
 • Een kopie van hun arbeidscontract of intentieverklaring van hun werkgever kunnen overhandigen.

Wilt u 100% verhuurbegeleiding ervaren?

Met B&L Vastgoed in Alphen aan den Rijn aan uw zijde, navigeert u veilig en zeker door het verhuurproces. Laat ons u begeleiden met het verhuren van uw woning.
Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

 • 8.3
  Huis snel verkocht door de juiste inschatting van de makelaar over de financiële situatie van de koper.
  Van Vliet
 • 8
  Prettig en snel geholpen. Bij vragen gelijk antwoord. Kennis van zaken en een goede plan van aanpak.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Goede ervaring met B&L Vastgoed! Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle verkoop van ons huis hebben ze ons op alle vlakken uitstekend ondersteund. Hun professionaliteit, toewijding en expertise hebben het hele proces soepel doen verlopen. De communicatie was altijd helder, en ze hebben ons geholpen bij elke stap van het verkoopproces. Ze hebben ons huis snel en voor een mooie prijs kunnen verkopen. We zijn zeer tevreden en bevelen deze makelaar van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  Het verliep al l email prima. Alles perfect geregeld en prima afspraken. Volledig op de hoogte gehouden van alles en alle informatie snel doorgestuurd
  Verkerk
 • 10
  Vriendelijke begeleiding, kennis van de markt en prettige begeleiding tijdens alle stappen in het proces. Kortom, uitstekende makelaar en zeker een aanbeveling waard
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian, Lucinda en hun team hebben uitstekend werk geleverd bij de verkoop van onze woning. Ze waren professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook als het even niet lukte met het programma Move. Met hun ervaring en marktkennis hebben we onze woning uiteindelijk aan de zittende huurder kunnen verkopen. We zijn hen enorm dankbaar en bevelen hen aan aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian was goed bereikbaar, snel en adequaat.
  Nathasja Hidding
 • 8.5
  Gekozen voor B&L Vastgoed en geen moment spijt van gehad. Zeer laagdrempelig en korte lijnen. Fijne communicatie. Helder en direct. Kennen de markt en schakelen snel. Jurian verstaat zijn vak. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop prima begeleiding. Betrouwbaar en “no nonsens”.
  van Harskamp
 • 10
  We zijn zeer tevreden over onze makelaar tijdens de verkoop van onze woning. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat we te maken hadden met een professionele partij. Onze makelaar was niet alleen deskundig, maar ook heel vriendelijk en attent. Ze stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en nam de tijd om ons door het hele verkoopproces te begeleiden. Haar marktkennis was goed. Tevens werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Dankzij haar inzet en professionaliteit verliep het verkoopproces soepel en efficiënt. Als je op zoek bent naar een makelaar die een persoonlijke aanpak hanteert, dan raden we B&L Vastgoed ten zeker aan. Onze ervaring was uitstekend, en we geven het team een welverdiende 10!
  Kouna
 • 10
  Snel & vriendelijk geholpen door Jurrian
  Rowenna Richardson

Stappenplan woning verhuren

Op deze manier helpen wij u bij het succesvol verhuren van uw woning.

Stap 1

Kennismaking

Allereerst plannen we een persoonlijk gesprek met u in. Hierin bespreken we uw woonwensen en -eisen.

Stap 2

Uw wensen

Wilt u een bepaald type huurder? Bijvoorbeeld mensen zonder huisdieren, of niet-rokers? Wij inventariseren uw wensen, en zoeken geschikte huurkandidaten voor u.

Stap 3

Foto’s maken

Tot slot maken we foto’s van uw woning. Deze foto’s plaatsen we bij de woningadvertentie op funda.nl, de meest succesvolle landelijke verhuurwebsite van het moment.

Stap 4

Afronden

Na succesvolle bezichtigingen en het vinden van de ideale huur kandidaat, voltooien we het verhuurproces. Dit omvat het opstellen van de huurovereenkomst, het zorgvuldig doorlopen van alle voorwaarden met u en de huurder, en het regelen van de ondertekening. Vervolgens organiseren we de sleuteloverdracht, waarbij we een gedetailleerde staat van het pand opmaken. Zo zorgen we ervoor dat u met vertrouwen uw woning verhuurt, met de zekerheid dat alles juridisch correct en naar wens is afgerond.

100% begeleiding van start tot finish

Wij begeleiden u bij het vinden van de juiste huurwoning en ondersteunen u ook na het ondertekenen van het huurcontract. Bij B&L Vastgoed staan we altijd voor u klaar, ook na de huurovereenkomst. Heeft u vragen over onze aanpak of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.