Woning taxatie nodig?

Kies B&L Vastgoed voor uw taxatie en krijg binnen één werkdag een erkende NWWI taxatie.
Opgesteld door dé toonaangevende taxateur uit Alphen aan den Rijn!

Woning taxatie nodig?

Ook dan kunt u rekenen op de kennis en jarenlange ervaring van de taxateurs van B&L Vastgoed. Wij zijn dé specialist voor particulieren, de overheid, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. Met onze regionale en gespecialiseerde kennis van de woningmarkt schatten wij uw woning of pand op de juiste waarde. Heeft u uw taxatie aangevraagd? Dan ontvangt u voor een aantrekkelijk tarief binnen 1 werkdag een professionele taxatie die iedere geldverstrekker accepteert. Daarmee bespaart u tijd én geld.
 
 

Wanneer heb ik een taxatie nodig?

Een taxatie bepaalt de marktwaarde van uw woning of pand. Dit heeft u nodig wanneer u een hypotheek wil afsluiten. Gaat u binnenkort een nieuwe woning kopen? Plan dan alvast een afspraak in met een van onze taxateurs. Zo voorkomt u eventuele problemen met de financiering!

 

Andere redenen voor een taxatie

Ook in andere gevallen kunt u een taxatie nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing, een scheiding of sterfgeval. In zo'n geval moet u wellicht de woning verkopen. En wilt u weten hoeveel deze waard is.

 

Wat houdt de taxatie van een woning in?

Bij een taxatie van uw woning komt een taxateur langs om de waarde van de woning onafhankelijk te bepalen. De taxateur zal naar allerlei aspecten van de woning en de omgeving kijken.
Denk bijvoorbeeld aan:

 • de ligging van de woning;
 • het oppervlak van de woning (inclusief de grond eromheen);
 • de verkoopprijs van soortgelijke woningen;
 • wel/geen erfpacht;
 • het bouwjaar;
 • het type woning en de indeling;
 • het aantal kamers;
 • het energielabel (en de investeringen die nodig zijn om de woning te verduurzamen);
 • informatie over de staat van de woning;
 • het bestemmingsplan.

Stappenplan woning taxatie

Bij B&L Vastgoed in Alphen aan den Rijn bent u verzekerd van deskundige ondersteuning tijdens het gehele taxatieproces van uw woning. Wilt u ontdekken hoe wij de marktwaarde van uw woning nauwkeurig kunnen bepalen? Bekijk dan hier ons gedetailleerde stappenplan.

 

Op zoek naar complete taxatiebegeleiding?
Vertrouw op B&L Vastgoed in Alphen aan den Rijn voor een zorgvuldige en nauwkeurige NWWI taxatie van uw woning. Met onze begeleiding weet u zeker dat u een accurate marktwaarde krijgt toegewezen. Neem contact op voor een vrijblijvend taxatie adviesgesprek.

Stappenplan woning taxatie

Ontdek ons heldere stappenplan voor uw NWWI taxatie, efficiënt en overzichtelijk.

Stap 1

Afspraak maken

Stap 2

Woning inspecteren

Stap 3

Taxatie uitwerken

Stap 4

Taxatierapport

Kopje koffie of thee samen doen?

Heeft u vragen over welke documenten nodig zijn? Kom langs bij ons kantoor voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag verder!

 • 8.3
  Huis snel verkocht door de juiste inschatting van de makelaar over de financiële situatie van de koper.
  Van Vliet
 • 8
  Prettig en snel geholpen. Bij vragen gelijk antwoord. Kennis van zaken en een goede plan van aanpak.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Goede ervaring met B&L Vastgoed! Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle verkoop van ons huis hebben ze ons op alle vlakken uitstekend ondersteund. Hun professionaliteit, toewijding en expertise hebben het hele proces soepel doen verlopen. De communicatie was altijd helder, en ze hebben ons geholpen bij elke stap van het verkoopproces. Ze hebben ons huis snel en voor een mooie prijs kunnen verkopen. We zijn zeer tevreden en bevelen deze makelaar van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  Het verliep al l email prima. Alles perfect geregeld en prima afspraken. Volledig op de hoogte gehouden van alles en alle informatie snel doorgestuurd
  Verkerk
 • 10
  Vriendelijke begeleiding, kennis van de markt en prettige begeleiding tijdens alle stappen in het proces. Kortom, uitstekende makelaar en zeker een aanbeveling waard
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian, Lucinda en hun team hebben uitstekend werk geleverd bij de verkoop van onze woning. Ze waren professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook als het even niet lukte met het programma Move. Met hun ervaring en marktkennis hebben we onze woning uiteindelijk aan de zittende huurder kunnen verkopen. We zijn hen enorm dankbaar en bevelen hen aan aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian was goed bereikbaar, snel en adequaat.
  Nathasja Hidding
 • 8.5
  Gekozen voor B&L Vastgoed en geen moment spijt van gehad. Zeer laagdrempelig en korte lijnen. Fijne communicatie. Helder en direct. Kennen de markt en schakelen snel. Jurian verstaat zijn vak. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop prima begeleiding. Betrouwbaar en “no nonsens”.
  van Harskamp
 • 10
  We zijn zeer tevreden over onze makelaar tijdens de verkoop van onze woning. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat we te maken hadden met een professionele partij. Onze makelaar was niet alleen deskundig, maar ook heel vriendelijk en attent. Ze stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en nam de tijd om ons door het hele verkoopproces te begeleiden. Haar marktkennis was goed. Tevens werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Dankzij haar inzet en professionaliteit verliep het verkoopproces soepel en efficiënt. Als je op zoek bent naar een makelaar die een persoonlijke aanpak hanteert, dan raden we B&L Vastgoed ten zeker aan. Onze ervaring was uitstekend, en we geven het team een welverdiende 10!
  Kouna
 • 10
  Snel & vriendelijk geholpen door Jurrian
  Rowenna Richardson