Gratis zoekopdracht.

Hieronder kunt u aangeven wat uw belangrijkste woonwensen zijn.
Uiteraard kunt u ook bellen met ons kantoor om uw zoekcriteria persoonlijk te bespreken.

Uw gegevens

Persoonsgegevens
Aanhef
Voorletters
Achternaam*
Tussenvoegsel
Adresgegevens
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Contactgegevens
Telefoon
Mobiel
E-mail*
Opmerking

Zoeken in plaats

Plaatsen

Financieel

Koopprijs van €
Koopprijs tot €

Woning kenmerken

Soort object*
Soort bouwvorm
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Bent u opzoek naar een woning?

Bent u op zoek naar een woning (koop of huur)? Maak dan gebruik van onze gratis zoekopdracht! Kunt u ook niet meer volgen welke woningen er te koop / te huur staan of bent u bang dat u achter het net vist? Wij maken de zoektocht naar uw droomhuis graag makkelijker. Met de gratis zoekopdracht ontvangt u per mail het nieuwste aanbod (welke voldoet aan uw zoekcriteria) van alle makelaars in de omgeving.

Zo krijgt u extra attentiewaarde en kunnen wij met u meekijken. Als extra service brengen wij onze zoekers van ons eigen aanbod op de hoogte voordat de woning op Funda wordt aangemeld. Zo bent u altijd als één van de eersten op de hoogte!

Hier kunt u aangeven wat de belangrijkste woonwensen zijn. Uiteraard kunt u ook bellen met ons kantoor om uw zoekcriteria persoonlijk te bespreken. Onze kracht ligt in persoonlijk contact en aandacht, wij helpen u graag!

 • 8.3
  Huis snel verkocht door de juiste inschatting van de makelaar over de financiële situatie van de koper.
  Van Vliet
 • 8
  Prettig en snel geholpen. Bij vragen gelijk antwoord. Kennis van zaken en een goede plan van aanpak.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Goede ervaring met B&L Vastgoed! Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle verkoop van ons huis hebben ze ons op alle vlakken uitstekend ondersteund. Hun professionaliteit, toewijding en expertise hebben het hele proces soepel doen verlopen. De communicatie was altijd helder, en ze hebben ons geholpen bij elke stap van het verkoopproces. Ze hebben ons huis snel en voor een mooie prijs kunnen verkopen. We zijn zeer tevreden en bevelen deze makelaar van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  Het verliep al l email prima. Alles perfect geregeld en prima afspraken. Volledig op de hoogte gehouden van alles en alle informatie snel doorgestuurd
  Verkerk
 • 10
  Vriendelijke begeleiding, kennis van de markt en prettige begeleiding tijdens alle stappen in het proces. Kortom, uitstekende makelaar en zeker een aanbeveling waard
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian, Lucinda en hun team hebben uitstekend werk geleverd bij de verkoop van onze woning. Ze waren professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook als het even niet lukte met het programma Move. Met hun ervaring en marktkennis hebben we onze woning uiteindelijk aan de zittende huurder kunnen verkopen. We zijn hen enorm dankbaar en bevelen hen aan aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian was goed bereikbaar, snel en adequaat.
  Nathasja Hidding
 • 8.5
  Gekozen voor B&L Vastgoed en geen moment spijt van gehad. Zeer laagdrempelig en korte lijnen. Fijne communicatie. Helder en direct. Kennen de markt en schakelen snel. Jurian verstaat zijn vak. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop prima begeleiding. Betrouwbaar en “no nonsens”.
  van Harskamp
 • 10
  We zijn zeer tevreden over onze makelaar tijdens de verkoop van onze woning. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat we te maken hadden met een professionele partij. Onze makelaar was niet alleen deskundig, maar ook heel vriendelijk en attent. Ze stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en nam de tijd om ons door het hele verkoopproces te begeleiden. Haar marktkennis was goed. Tevens werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Dankzij haar inzet en professionaliteit verliep het verkoopproces soepel en efficiënt. Als je op zoek bent naar een makelaar die een persoonlijke aanpak hanteert, dan raden we B&L Vastgoed ten zeker aan. Onze ervaring was uitstekend, en we geven het team een welverdiende 10!
  Kouna
 • 10
  Snel & vriendelijk geholpen door Jurrian
  Rowenna Richardson