Vastgoedbeheer uitbesteden?

Bij B&L Vastgoed bieden we expertise en betrouwbaarheid voor het beschermen,
optimaliseren en beheren van uw waardevolle vastgoed.

Wilt u het beheer van uw vastgoed uitbesteden?

Wij beschikken over de expertise en betrouwbaarheid die nodig zijn om uw eigendommen te beschermen en te optimaliseren. Bij B&L Vastgoed begrijpen we namelijk dat uw vastgoed meer is dan alleen een investering. Uw vastgoed moet namelijk ook beheerd worden, en wij nemen deze taken graag van u over. Het beheer van uw vastgoed uitbesteden bij onze specialisten Overweegt u het beheer van uw vastgoed door ons te laten regelen?

Wij specialiseren ons in het volledig overnemen van uw vastgoedbeheer. Of het nu gaat om vastgoedbeheer voor uw woning in Alphen aan den Rijn of uw gehele portefeuille elders in Nederland, wij zorgen voor een vlekkeloze service. Met onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt, kunt u erop vertrouwen dat het beheer van uw vastgoed in goede handen is als u het bij ons gaat uitbesteden. Op deze manier heeft u zelf geen zorgen aan taken als onderhoud en bijvoorbeeld het opstellen van een indeplaatsstelling.

Zo bieden we u ook als verhuurmakelaar onze diensten aan. Wanneer u hiervoor kiest, nemen we ook het volledige verhuurproces van u over en worden wij het aanspreekpunt van uw huurders. Besteed het beheer uit en zet vandaag nog de stap naar een zorgeloze toekomst voor uw vastgoed. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en krijg inzicht in wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Wilt u 100% vastgoedbeheer ervaren?

Met B&L Vastgoed in Alphen aan den Rijn als uw partner, begeleiden we u deskundig en efficiënt bij het beheren en optimaliseren van uw vastgoedinvesteringen. Wij staan klaar om uw vastgoed succesvol te beheren. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

100% vastgoedbeheer in Alphen aan den Rijn van A tot Z

Bij B&L Vastgoed bieden we volledige ondersteuning bij het beheren van uw vastgoed, van A tot Z. U staat er nooit alleen voor met B&L Vastgoed. Heeft u vragen over onze aanpak of wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen? Onze adviseurs staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact op.

 • 8.3
  Huis snel verkocht door de juiste inschatting van de makelaar over de financiële situatie van de koper.
  Van Vliet
 • 8
  Prettig en snel geholpen. Bij vragen gelijk antwoord. Kennis van zaken en een goede plan van aanpak.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Goede ervaring met B&L Vastgoed! Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle verkoop van ons huis hebben ze ons op alle vlakken uitstekend ondersteund. Hun professionaliteit, toewijding en expertise hebben het hele proces soepel doen verlopen. De communicatie was altijd helder, en ze hebben ons geholpen bij elke stap van het verkoopproces. Ze hebben ons huis snel en voor een mooie prijs kunnen verkopen. We zijn zeer tevreden en bevelen deze makelaar van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  Het verliep al l email prima. Alles perfect geregeld en prima afspraken. Volledig op de hoogte gehouden van alles en alle informatie snel doorgestuurd
  Verkerk
 • 10
  Vriendelijke begeleiding, kennis van de markt en prettige begeleiding tijdens alle stappen in het proces. Kortom, uitstekende makelaar en zeker een aanbeveling waard
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian, Lucinda en hun team hebben uitstekend werk geleverd bij de verkoop van onze woning. Ze waren professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook als het even niet lukte met het programma Move. Met hun ervaring en marktkennis hebben we onze woning uiteindelijk aan de zittende huurder kunnen verkopen. We zijn hen enorm dankbaar en bevelen hen aan aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian was goed bereikbaar, snel en adequaat.
  Nathasja Hidding
 • 8.5
  Gekozen voor B&L Vastgoed en geen moment spijt van gehad. Zeer laagdrempelig en korte lijnen. Fijne communicatie. Helder en direct. Kennen de markt en schakelen snel. Jurian verstaat zijn vak. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop prima begeleiding. Betrouwbaar en “no nonsens”.
  van Harskamp
 • 10
  We zijn zeer tevreden over onze makelaar tijdens de verkoop van onze woning. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat we te maken hadden met een professionele partij. Onze makelaar was niet alleen deskundig, maar ook heel vriendelijk en attent. Ze stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en nam de tijd om ons door het hele verkoopproces te begeleiden. Haar marktkennis was goed. Tevens werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Dankzij haar inzet en professionaliteit verliep het verkoopproces soepel en efficiënt. Als je op zoek bent naar een makelaar die een persoonlijke aanpak hanteert, dan raden we B&L Vastgoed ten zeker aan. Onze ervaring was uitstekend, en we geven het team een welverdiende 10!
  Kouna
 • 10
  Snel & vriendelijk geholpen door Jurrian
  Rowenna Richardson