Over B&L Vastgoed.

B&L Vastgoed is uw makelaar in Alphen aan den Rijn en omstreken.
Met onze makelaars is het ongedwongen zaken doen!

Het verhaal van B&L Vastgoed

Bij B&L Vastgoed begon ons avontuur in 1998. Onze passie voor vastgoed heeft ons door de jaren heen geleid naar waar we nu staan. Inmiddels staan wij al heel wat jaren bekend als toonaangevend vastgoedbedrijf in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Als gevolg van de voortdurende veranderingen in de vastgoedmarkt en de opkomst van nieuwe technologieën, evolueren ook de manieren waarop mensen informatie verzamelen, communiceren en beslissingen nemen over vastgoed. In deze tijd waarin klanten een naadloze en op maat gemaakte ervaring verwachten bij het kopen of verkopen van een woning, hebben wij een unieke marketingaanpak die wij hanteren voor de verkoop van uw woning die hier perfect bij past! Ons team van vier gediplomeerde en geregistreerde makelaars staat met al hun passie, toewijding en betrokkenheid voor u klaar.

Naast onze unieke marketing aanpak bieden wij u een eigen contactpersoon. Zo maken wij het mogelijk voor u om te allen tijde contact op te nemen. Op die manier kunnen we uw wensen en behoeften beter begrijpen en u de service bieden die u verdient. Van onze jarenlange ervaring tot onze integere aanpak, we streven ernaar om uw vastgoedervaring zo soepel en succesvol mogelijk te maken. We geloven in het leveren van resultaten zonder gedoe en tegen de scherpste tarieven in de markt.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij uw volgende vastgoedavontuur!

Kopje koffie of thee samen drinken?

Wilt u een huis verkopen of kopen in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Dan nodigen we u graag uit op ons kantoor voor een eerste kennismaking.

 • 8.3
  Huis snel verkocht door de juiste inschatting van de makelaar over de financiële situatie van de koper.
  Van Vliet
 • 8
  Prettig en snel geholpen. Bij vragen gelijk antwoord. Kennis van zaken en een goede plan van aanpak.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Goede ervaring met B&L Vastgoed! Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle verkoop van ons huis hebben ze ons op alle vlakken uitstekend ondersteund. Hun professionaliteit, toewijding en expertise hebben het hele proces soepel doen verlopen. De communicatie was altijd helder, en ze hebben ons geholpen bij elke stap van het verkoopproces. Ze hebben ons huis snel en voor een mooie prijs kunnen verkopen. We zijn zeer tevreden en bevelen deze makelaar van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  Het verliep al l email prima. Alles perfect geregeld en prima afspraken. Volledig op de hoogte gehouden van alles en alle informatie snel doorgestuurd
  Verkerk
 • 10
  Vriendelijke begeleiding, kennis van de markt en prettige begeleiding tijdens alle stappen in het proces. Kortom, uitstekende makelaar en zeker een aanbeveling waard
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian, Lucinda en hun team hebben uitstekend werk geleverd bij de verkoop van onze woning. Ze waren professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook als het even niet lukte met het programma Move. Met hun ervaring en marktkennis hebben we onze woning uiteindelijk aan de zittende huurder kunnen verkopen. We zijn hen enorm dankbaar en bevelen hen aan aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian was goed bereikbaar, snel en adequaat.
  Nathasja Hidding
 • 8.5
  Gekozen voor B&L Vastgoed en geen moment spijt van gehad. Zeer laagdrempelig en korte lijnen. Fijne communicatie. Helder en direct. Kennen de markt en schakelen snel. Jurian verstaat zijn vak. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop prima begeleiding. Betrouwbaar en “no nonsens”.
  van Harskamp
 • 10
  We zijn zeer tevreden over onze makelaar tijdens de verkoop van onze woning. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat we te maken hadden met een professionele partij. Onze makelaar was niet alleen deskundig, maar ook heel vriendelijk en attent. Ze stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en nam de tijd om ons door het hele verkoopproces te begeleiden. Haar marktkennis was goed. Tevens werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Dankzij haar inzet en professionaliteit verliep het verkoopproces soepel en efficiënt. Als je op zoek bent naar een makelaar die een persoonlijke aanpak hanteert, dan raden we B&L Vastgoed ten zeker aan. Onze ervaring was uitstekend, en we geven het team een welverdiende 10!
  Kouna
 • 10
  Snel & vriendelijk geholpen door Jurrian
  Rowenna Richardson