Een huis kopen.

Van het uitbrengen van een bod tot het overhandigen van de sleutels,
met een aankoopmakelaar uit Alphen aan den Rijn aan uw zijde!

Zoekt u een aankoopmakelaar in Alphen aan den Rijn?

Bij B&L Vastgoed begrijpen we dat het kopen van een huis een grote beslissing is. Onze ervaring en diepgaande kennis van de huizenmarkt stellen ons in staat om u te begeleiden bij het vinden en aanschaffen van uw droomwoning. Met een persoonlijke aanpak en oog voor detail, zorgen we ervoor dat het aankoopproces soepel en zorgeloos verloopt. Kies voor B&L Vastgoed, uw deskundige partner in Alphen aan den Rijn, en maak de aankoop van uw nieuwe thuis een plezierige ervaring.

 

Woning kopen in Alphen aan den Rijn en omstreken

Een huis is zoveel meer dan alleen stenen; het is de plek waar u zich echt thuis voelt, tot rust komt, en waar u familie en vrienden graag ontvangt. Bij zo'n belangrijke en spannende keuze staan onze aankoopmakelaars aan uw zijde. Onze aankoopbegeleiding omvat een complete service van begin tot eind, waarbij een makelaar die uw belangen behartigt, u door het hele proces leidt.

U wordt begeleid tijdens bezichtigingen, de staat van onderhoud wordt beoordeeld, u krijgt inzicht in de mogelijkheden en eventuele zwakke punten, en we staan u bij van de zoektocht tot zelfs na het bezoek aan de notaris. Het is een spannend traject waarin wij strategisch adviseren en alles zakelijk en objectief benaderen, zodat u behoed wordt voor emotionele beslissingen die niet in uw belang zijn. We onderhandelen over de prijs, leveringsvoorwaarden en oplevering. Bij de aankoop controleren we de koopovereenkomst op juistheid en ondersteunen we u tot, tijdens en na de overdracht bij de notaris.

 

Stappenplan woning kopen

Met B&L Vastgoed in Alphen aan den Rijn staat u er nooit alleen voor in het aankoopproces. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen uw droomhuis te vinden? Bekijk dan hier ons stappenplan.

 

 

Wilt u 100% aankoopbegeleiding ervaren?

Met B&L Vastgoed in Alphen aan den Rijn aan uw zijde, navigeert u veilig en zeker door het aankoopproces. Laat ons u begeleiden naar de voordeur van uw droomhuis. Neem contact op voor een gratis aankoop adviesgesprek.

 • 8.3
  Huis snel verkocht door de juiste inschatting van de makelaar over de financiële situatie van de koper.
  Van Vliet
 • 8
  Prettig en snel geholpen. Bij vragen gelijk antwoord. Kennis van zaken en een goede plan van aanpak.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Goede ervaring met B&L Vastgoed! Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle verkoop van ons huis hebben ze ons op alle vlakken uitstekend ondersteund. Hun professionaliteit, toewijding en expertise hebben het hele proces soepel doen verlopen. De communicatie was altijd helder, en ze hebben ons geholpen bij elke stap van het verkoopproces. Ze hebben ons huis snel en voor een mooie prijs kunnen verkopen. We zijn zeer tevreden en bevelen deze makelaar van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  Het verliep al l email prima. Alles perfect geregeld en prima afspraken. Volledig op de hoogte gehouden van alles en alle informatie snel doorgestuurd
  Verkerk
 • 10
  Vriendelijke begeleiding, kennis van de markt en prettige begeleiding tijdens alle stappen in het proces. Kortom, uitstekende makelaar en zeker een aanbeveling waard
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian, Lucinda en hun team hebben uitstekend werk geleverd bij de verkoop van onze woning. Ze waren professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook als het even niet lukte met het programma Move. Met hun ervaring en marktkennis hebben we onze woning uiteindelijk aan de zittende huurder kunnen verkopen. We zijn hen enorm dankbaar en bevelen hen aan aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurrian was goed bereikbaar, snel en adequaat.
  Nathasja Hidding
 • 8.5
  Gekozen voor B&L Vastgoed en geen moment spijt van gehad. Zeer laagdrempelig en korte lijnen. Fijne communicatie. Helder en direct. Kennen de markt en schakelen snel. Jurian verstaat zijn vak. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop prima begeleiding. Betrouwbaar en “no nonsens”.
  van Harskamp
 • 10
  We zijn zeer tevreden over onze makelaar tijdens de verkoop van onze woning. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat we te maken hadden met een professionele partij. Onze makelaar was niet alleen deskundig, maar ook heel vriendelijk en attent. Ze stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en nam de tijd om ons door het hele verkoopproces te begeleiden. Haar marktkennis was goed. Tevens werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Dankzij haar inzet en professionaliteit verliep het verkoopproces soepel en efficiënt. Als je op zoek bent naar een makelaar die een persoonlijke aanpak hanteert, dan raden we B&L Vastgoed ten zeker aan. Onze ervaring was uitstekend, en we geven het team een welverdiende 10!
  Kouna
 • 10
  Snel & vriendelijk geholpen door Jurrian
  Rowenna Richardson

Stappenplan woning aankopen

Op deze manier helpen wij u uw droomwoning te bemachtigen.

Stap 1

Adviesgesprek

Allereerst plannen we een persoonlijk gesprek met u in. Tijdens dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd om uw woonwensen en -eisen te bespreken. Hierbij gaan we dieper in op specifieke details en voorkeuren om een helder beeld te krijgen van wat u zoekt in een woning.

Stap 2

Woning zoeken

Met uw specifieke woonwensen en -eisen als leidraad, screenen wij elke dag zorgvuldig het actuele woningaanbod. Hierdoor informeren we u snel en efficiënt over geschikte en passende woningen die aan uw criteria voldoen. 

Stap 3

Bezichtigen

Als je geïnteresseerd bent in de woning, plannen we graag een bezichtiging zodat je zelf een goed beeld krijgt. Tijdens deze bezichtiging zullen wij de woning ook grondig bekijken en beoordelen om eventuele bijzonderheden of verbeterpunten te identificeren.

Stap 4

Aankoop

Nadat u uw droomwoning heeft gevonden, zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaalt door voor u te onderhandelen met de verkoper. Onze expertise en marktkennis stellen ons in staat om de beste aankoopprijs voor u te realiseren, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe thuis.

100% begeleiding van start tot finish

We begeleiden u bij elke stap, van de aankoop van de woning tot het ondertekenen van de akte bij de notaris. Ook hierna kunt u uiteraard bij ons terecht voor eventuele vragen of advies. Met B&L Vastgoed staat u er nooit alleen voor! Heeft u vragen over onze werkwijze of bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen? 

Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.