Sunshine lodge

TELFS

Sunshine lodge TELFS

Stel je voor dat je niet alleen een stukje paradijs in de Tiroolse bergen bezit, maar ook een investering maakt die de moeite waard is. Deze idyllische appartementen biedt niet alleen een betoverende omgeving en luxe accommodaties, maar het belooft ook een aantrekkelijk rendement op je investering.

Dit is meer dan alleen een kans om de schoonheid van de bergen te ervaren; het is een kans om te investeren in een stukje van dit bergparadijs en tegelijkertijd te profiteren van de lucratieve wereld van toeristische verhuur. Jouw investering zal niet alleen tastbare voordelen opleveren, maar ook financiële voordelen die de waarde van deze kans nog meer vergroten.
Binnen deze muren vindt u 9 appartementen, variërend van knusse 40m² tot ruime 104m², elk met zijn eigen unieke karakter. Stap binnen in een wereld van verfijnde vloerverwarming, aangedreven door een luchtwarmtepomp, en badkamers die uitnodigen tot ontspanning met hun weelderige inloop regendouches.

En dan, de activiteiten die wachten! De omliggende bergen zijn doordrenkt van mogelijkheden voor wandelaars en mountainbikers. Kies uit een labyrint van paden en routes die je leiden naar het hart van de natuurlijke schoonheid van Tirol. De Olympiaregion Seefeld, op een steenworp afstand met de auto, biedt een scala aan sportieve geneugten, of het nu skiën, langlaufen, rodelen of zwemmen is. En voor wie het avontuur wil uitbreiden, zijn de verbluffende skigebieden zoals Axamer Lizum en de Pitztal- en Ötztal gletsjers binnen handbereik.
Laat de dagen overvloeien in de avonden, wanneer het Casino Seefeld lonkt met zijn fonkelende lichten en de belofte van plezier en opwinding. En als de drang om te ontdekken je meeneemt, is daar de nabijgelegen provinciehoofdstad Innsbruck, met haar rijke culturele schatten en bezienswaardigheden.

En wat betreft de praktische details, vrees niet. Er is aan alles gedacht. Voor de ski-enthousiastelingen is er een moderne skiruimte met skischoenverwarmers, terwijl fietsliefhebbers kunnen genieten van een handige fietsenstalling, compleet met faciliteiten voor e-bikes.

Carports en buitenparkeerplaatsen bieden gemak voor eigenaars, en voor degenen die willen investeren in extra gastvrijheid, is er de mogelijkheid om extra bedden aan te schaffen. Met goedkeuring voor commerciële toeristische verhuur, voorspellen we een levendige boekingsactiviteit en aanzienlijk rendement.

Dit zijn niet alleen appartementen om te genieten van de bergen en de warmte van een woning dat is gemaakt om herinneringen te koesteren. Welkom thuis, welkom in de bergen.

BIJZONDERHEDEN
- Dit model is geen door-to-let, investor of operator model. De eigenaar heeft altijd de volledige controle over zijn huurwoning en kan deze zelf verhuren of laten verhuren, onafhankelijk van andere eigenaren in de woning!
- De appartementen hebben GEEN verblijfsvergunning recreatief!
- De vermelde verkoopprijzen zijn netto plus wettelijke btw, de btw kan worden terugbetaald bij commercieel gebruik.
- Alle bijkomende aankoopkosten worden berekend vanaf de bruto aankoopprijs (netto KP plus BTW).
- Het verwachte rendement is 6-8%.
- De samenwerking met onze partner in Oostenrijk is gebaseerd op jarenlange goede ervaringen uit het verleden.

Overzichtsprijzen appartementen gehele complex:
Bouwnummer 01; ca. woonoppervlakte 82m2; koopsom € 419.000,-
Bouwnummer 02; ca. woonoppervlakte 41m2; koopsom € 279.000,-
Bouwnummer 03; ca. woonoppervlakte 59m2; koopsom € 349.000,-
Bouwnummer 04; ca. woonoppervlakte 66m2; koopsom € 365.000,-
Bouwnummer 05; ca. woonoppervlakte 74m2; koopsom € 439.000,-
Bouwnummer 06; ca. woonoppervlakte 93m2; koopsom € 499.000,-
Bouwnummer 07; ca. woonoppervlakte 105m2; koopsom € 589.000,-
Bouwnummer 08; ca. woonoppervlakte 78m2; koopsom € 499.000,-
Bouwnummer 09; ca. woonoppervlakte 88m2; koopsom € 549.000,-

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.