Bergidyll

HIPPACH-SCHWENDBERG

Bergidyll HIPPACH-SCHWENDBERG

Te Koop: 4 idyllisch gelegen appartementen, genesteld op halve berghoogte langs de schilderachtige Zillertaler Höhenstraße. Het biedt een uniek perspectief met adembenemend uitzicht op het betoverende Zillertal en het omliggende berglandschap. Dit charmante complex wordt gebouwd met totaal 8 vakantieappartementen, elk doordrenkt met luxe en comfort.

De intieme 1 tot ruime 2 slaapkamerappartementen belichamen deze woningen een unieke harmonie tussen moderniteit en natuurlijke schoonheid. De twee slaapkamerappartementen hebben maar liefst twee badkamers en elk appartement is voorzien van een verkwikkende inloopdouche met regendouche.

De appartementen onderscheiden zich door hun hoogwaardige afwerking, waaronder houten-aluminium ramen, sfeervolle vinyl- of parketvloeren, elektrische zonwering en premium tegels. Een moderne skiruimte met skischoenverwarming, fietsenstalling met e-bike voorzieningen en een personenlift die alle verdiepingen (behalve DG 2) bedient, vervolmaken de ervaring.

Duurzaamheid staat voorop met vloerverwarming via een bodem-water-warmtepomp (geothermie) die de appartementen verwarmt. Ondergrondse parkeerplaatsen op twee niveaus zijn beschikbaar voor aankoop, afhankelijk van de grootte van het appartement.

De strategische ligging wordt geaccentueerd door de nabijheid van een bushalte/skibus, terwijl het bergpension in de buurt voorziet in de culinaire behoeften van de toekomstige bewoners en gasten. Belangrijk om te benadrukken is dat deze appartementen goedgekeurd zijn voor commerciële toeristische verhuur, waarbij de eigenaar volledige controle behoudt over verhuuractiviteiten.

Gelegen in de gemeente Hippach-Schwendberg, aan de beroemde Zillertaler Höhenstraße, biedt deze locatie een scala aan recreatieve mogelijkheden. In de winter genieten bewoners van gemakkelijke toegang tot de Möslbahn en Horbergbahn, die toegang bieden tot het uitgestrekte skigebied rond Penken, Horberg en Finkenberg. De zomer verwelkomt talloze wandel- en mountainbike-avonturen, evenals ontspanning bij het buitenzwembad "Sommerwelt" of het boeiende "Mountopolis" op de Penken.

Een virtuele bezichtiging ter plaatse onthult de betoverende omgeving: http://rundgang.partner4immo.at/ZCAL.

Overzichtsprijzen appartementen gehele complex:
Bouwnummer 01; ca. woonoppervlakte 63m2; koopsom € 665.030,-
Bouwnummer 02; ca. woonoppervlakte 85m2; koopsom € 974.363,-
Bouwnummer 03; ca. woonoppervlakte 88m2; koopsom € 890.036,-
Bouwnummer 04; ca. woonoppervlakte 89m2; koopsom € 850.598,-

Deze informatie is met zorg samengesteld; echter, we aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid of onjuistheid. Alle verstrekte maten en oppervlakten zijn indicatief. Ontdek de perfecte combinatie van luxe wonen en alpine charme in dit unieke complex aan de Zillertaler Höhenstraße.

Plattegronden