Taxatie nodig?

Ook dan kunt u rekenen op de kennis en jarenlange ervaring van de taxateurs van B & L Vastgoed. Wij zijn dé specialist voor particulieren, de overheid, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. Met onze regionale en gespecialiseerde kennis van de woningmarkt schatten wij uw woning of pand op de juiste waarde. Heeft u uw taxatie aangevraagd? Dan ontvangt u voor een aantrekkelijk tarief binnen 1 werkdag een professionele taxatie die iedere geldverstrekker accepteert. Daarmee bespaart u tijd én geld.

Wanneer heb ik een taxatie nodig?

Een taxatie bepaalt de marktwaarde van uw woning of pand. Dit heeft u nodig wanneer u een hypotheek wil afsluiten. Gaat u binnenkort een nieuwe woning kopen? Plan dan alvast een afspraak in met een van onze taxateurs. Zo voorkomt u eventuele problemen met de financiering!

Andere redenen voor een taxatie

Ook in andere gevallen kunt u een taxatie nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing, een scheiding of sterfgeval. In zo'n geval moet u wellicht de woning verkopen. En wilt u weten hoeveel deze waard is.

Heeft u nog vragen over taxaties? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op. Ook buiten kantooruren.

Neem contact met ons op of Vraag direct een NWWI-taxatie aan