Beschrijving

Tjalk 11 te Woubrugge

Let op de vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs!

Altijd al de wens gehad om uw eigen woning te bouwen op een eiland? Dan is dit uw kans!
Deze kavel heeft een oppervlakte van circa 697m2 (na splitsing) en betreft de rechter kant van het eiland. Binnen het bestaande bouwvlak mag 1 woning gerealiseerd worden (1 vrijstaande woning of samen met uw nieuwe buren 2 aaneengesloten woningen), welke past binnen de richtlijnen van Beeldkwaliteit en de eisen in het Bestemmingsplan.
 
Woubrugge is zeer centraal gelegen in de Randstad met uitstekende verbindingen in de richting Amsterdam/Schiphol, Leiden/Den Haag en Alphen aan den Rijn. Woubrugge beschikt over een ligging te midden van weilanden, water, jachthavens en scholen.
U woont hier zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Leiden, Den Haag en Alphen aan den Rijn. Diverse recreatiemogelijkheden w.o. watersport, jachthaven en winkels bevinden zich in de nabijheid.
 
Belangrijkste kenmerken en bijzonderheden:
 
-       Unieke locatie middenin het Groene Hart
-       Locatie Bateweg/Praam/Tjalk
-       Gunstige ligging nabij Alphen aan den Rijn, Leiden, Den Haag en Amsterdam
-       Omgeven door water en groen
-       Overdracht kan spoedig
-       Heeft u interesse in de gehele kavel? Kijk dan naar onze internet vermelding van Tjalk 9
-       Kadastrale uitmeting kosten koper
-       Verdere informatie beschikbaar bij ons op kantoor
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken