Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen. 

BIEDEN VANAF PRIJS € 225.000,= K.K.

Deze tussenwoning is fraai gesitueerd tegenover de dijksloot met vrij zicht gelegen in een zeer kindvriendelijke woonwijk met in de directe omgeving diverse scholen, winkelcentra en sportaccommodaties. De wijk is groen en rustig opgezet waardoor het een ideale omgeving is voor gezinnen met kinderen. Door de centrale ligging van Alphen aan den Rijn kunt u zowel via openbaar vervoer als met eigen vervoer de grote steden snel en gemakkelijk bereiken.

Indeling

Voortuin, hal met garderobe nis. Sfeervolle woonkamer met leuk uitzicht over de singel en groenstrook, trapkast en toiletruimte. De open keuken met gasfornuis geeft zicht over de achtertuin. Middels een tussenhal toegang tot de achtertuin met een houten berging voorzien van elektra en een achterom. De gehele begane grond is v.v. een laminaat vloer.

Eerste verdieping

Overloop, 3 slaapkamers, vernieuwde badkamer met wastafel, douchegelegenheid, toilet en aan-/afvoer voor wasmachine en droger.

Tweede verdieping

Royale open zolderruimte met dakraam en CV-opstelling, onder de kap is eveneens veel bergruimte aanwezig.
De woning is geïsoleerd d.m.v. dak-, vloer- en gevelisolatie en voor ca. 75 procent v.v. dubbele beglazing.

Tuin

Achtertuin met houten berging en achterom.

Bijzonderheden

Bouwjaar: 1983
Inhoud woning: ca. 365 m3
Inhoud berging: ca. 15 m3
Perceelsoppervlakte: 114 m2
Woonoppervlakte: ca. 123 m2

Kenmerken