Omschrijving

Heerlijke tussenwoning met ruime tuin van 14 meter diep, gelegen in de wijk Beerendrecht.
Aan de rand van Alphen a/d Rijn bevindt zich de wijk Beerendrecht. Het betreft hier een geliefde woonwijk met de aanwezigheid van diverse scholen, winkelcentrum "de Aarhof" en op korte afstand het recreatiegebied de Zegerplas, alsmede uitvalswegen naar de grote steden van het Groene Hart. Kortom een fijne locatie om te wonen.

Begane grond: 
Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, modern toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer. 
Ruime woonkamer met grote raampartijen aan de achterzijde, waardoor er veel lichtinval is.  Tevens zit er in de achtergevel een schuifpui welke u toegang geeft tot de achtertuin van maar liefst 70m2.
Aan de voorzijde ligt de open keuken welke in u-vorm is opgesteld, voorzien van inbouwapparatuur en uitkijkt op het voetbalveldje welke aan de overkant is gelegen waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen.

De onderhoudsvrij achtertuin is voorzien van berging met achterom.

Eerste verdieping: 
Via de trapopgang in de entreehal is de overloop toegankelijk. Deze verdieping heeft 3 nette slaapkamers. Twee slaapkamers aan de achterzijde met dakraam en één slaapkamer aan de voorzijde. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met inloopdouche, 2e toilet ,dubbele wastafel in wandmeubel en spiegel met spiegelverwarming. 

Tweede verdieping: 
Ruime overloop met met wasruimte en cv-ketel. Tevens bevindt zich op deze verdieping ook nog een vierde slaapkamer met praktische bergruimte achter knieschotten.

Bijzonderheden: 
- Gelegen in de populaire, groene, rustige en zeer kindvriendelijke woonwijk Berendrecht; 
- Op loop/ fiets afstand van het centrum en recreatiegebied Zegersloot; 
- Ruime woning met in het totaal 4 slaapkamers, nette keuken en badkamer; 
- Diepe, zonnige achtertuin met berging en achterom.
- Veel parkeergelegenheid in de straat.
- Oplevering in overleg en conform lijst van zaken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken