Villa Schwendberg

ZILLERTAL

Villa Schwendberg ZILLERTAL

De villa is gelegen in Schwendau dit is een klein dorpje in Oostenrijk, gelegen in het Zillertal, dat deel uitmaakt van de deelstaat Tirol. Het Zillertal is een prachtige vallei in de Oostenrijkse Alpen, bekend om zijn schilderachtige schoonheid en de vele recreatiemogelijkheden die het biedt, zoals skiën in de winter en wandelen in de zomer.

Schwendau ligt in de buurt van bekende skigebieden zoals Mayrhofen en Hippach, waardoor het een populaire bestemming is voor liefhebbers van wintersport. Het biedt toegang tot een breed scala aan skipistes en activiteiten in de bergen, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel beginnende als ervaren skiërs.

In de zomermaanden is Schwendau een uitvalsbasis voor wandelaars, mountainbikers en natuurliefhebbers. De omliggende bergen en dalen bieden tal van mogelijkheden om te genieten van de prachtige natuur en activiteiten in de buitenlucht.

Een prachtig chalet in landelijke stijl, gelegen op een locatie met onbelemmerd uitzicht. Dit chalet is ingericht met hoogwaardige en smaakvolle meubels.

Op de begane grond vindt u een entree, garderobe, keuken met eettafel, bijkeuken, woonkamer met een gezellige kachel, een terras, een zitkamer met een kachel, en een slaapkamer met een eigen badkamer en sauna. Ook is er een dubbele garage, opslagruimtes en een stookruimte beschikbaar.

De bovenverdieping biedt 3 slaapkamers en 2 badkamers met douche en toilet. Daarnaast is er een balkon met aansluitingen voor een keuken en kachel, waardoor de mogelijkheid bestaat om dit deel om te bouwen tot een apart appartement met een aparte ingang.

Kortom, dit chalet biedt niet alleen een prachtige stijlvolle leefruimte, maar ook de flexibiliteit voor mogelijke toekomstige aanpassingen en extra bergruimte.

Alle verstrekte informatie is niet-bindend en is uitsluitend gebaseerd op gegevens die ons zijn verstrekt door onze opdrachtgever. Wij kunnen niet instaan voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van deze informatie. Tussentijdse verkoop blijft voorbehouden. De overdrachtsbelasting, kosten voor de opstelling van het contract, notaris- en registerkosten zijn voor rekening van de koper.