Luxery Homes

PALEROS

Luxery Homes PALEROS

Een luxe nieuw gebouwde villa aan zee met uitzicht op de turquoise wateren van de Ionische zee. De spectaculaire locatie van de villa is ideaal gelegen om te genieten van de zonsondergangen en het uitzicht op zee.

Met ongeveer 108,4 m² woonoppervlak verdeeld over twee verdiepingen, met een open keuken, eethoek en een ruime en-suite slaapkamer op de begane grond en twee en-suite slaapkamers met eigen terrassen op de eerste verdieping.
De residentie met twee verdiepingen profiteert van een adembenemend uitzicht en de nabijheid van de zee, en biedt mogelijkheden om te ontspannen en het leven aan de kust te ervaren in een prachtig en ongerept gebied van Griekenland.

Bij het betreden van het pand op de begane grond, wordt men getroffen door een gevoel van ruimte en een overvloed aan natuurlijk licht dat wordt geboden door de grote openingen en de ruime binnenruimtes.
De ruime woonkamer en keuken komen uit op het grote terras met uitzicht op het overloopzwembad. Hetzelfde uitzicht kan worden genoten door de en-suite slaapkamer op de begane grond en door de twee en-suite slaapkamers op de eerste verdieping. Elke slaapkamer op de eerste verdieping heeft toegang tot een eigen terras waar u kunt genieten van de kleurrijke zonsondergangen.
De villa biedt rustige buitenruimtes, een ingebouwde buitenwoonkamer, een buitenkeuken en een eethoek en voldoende ruimte buiten. Buiten biedt ook een prachtige tuin met groen en kruiden en een eigen parkeerplaats.
U kunt genieten van een zomeravond op de balkons van het huis, kijkend naar de zonsondergangen.
Een uitstekende investeringsmogelijkheid voor diegenen die het ultieme toevluchtsoord willen creëren waar het gezin gewoon kan genieten van het samenzijn.

De villa is gelegen in het zeer opkomende gebied van Paleros op het vasteland van Griekenland met de zee op slechts 150 meter afstand en biedt tal van havens die een ideale uitvalsbasis vormen voor liefhebbers van zeilen en de eilanden willen verkennen.
De luchthaven Preveza – Aktio (PVK) is een kleine 25 km rijden.
Op loopafstand van de zee
Gemeubileerd
Restaurants / Bar / Pubs: 550 meter
Lefkas: 28km
Haven van Igoumenitsa: 115 km

De koper van deze woning komt ook in aanmerking voor het Griekse Gouden Visa-programma.