Aankoopbegeleiding

Een huis kopen is niet niets. Dat begrijpen wij als makelaars maar al te goed. Gelukkig heeft de huizenmarkt voor ons geen geheimen. Daarom begeleiden we u graag met de aankoop van uw droomhuis.

B & L Vastgoed stappenplan

Op deze manier helpen wij u uw droomhuis te bemachtigen.

Stap 1: uw wensen in kaart brengen

Allereerst plannen we een persoonlijk gesprek met u in. Hierin bespreken we uw woonwensen en -eisen.

Stap 2: een woning zoeken

Met uw woonwensen en -eisen in ons achterhoofd, doorzoeken wij dagelijks het woningaanbod voor u. Denken wij een passend huis te hebben gevonden? Dan hoort u dat meteen van ons.

Stap 3: bezichtigen

Geïnteresseerd in de woning? Dan plannen we een bezichtiging. Ook wij bekijken de woning met een kritisch oog. Vanuit onze expertise geven wij u een beeld van de voor- en nadelen van de woning.

Stap 4: de aankoop

Bent u enthousiast over de woning en wilt u een bod uitbrengen? Dan voeren wij de onderhandelingen met de verkoper van de woning. We zorgen voor een zo reëel mogelijke aankoopprijs.

Stap 5: 100% begeleiding

Wij begeleiden u met de aankoop van de woning tot nadat u de akte heeft ondertekend bij de notaris. Ook hierna kunt u uiteraard bij ons terecht voor eventuele vragen of advies. Met B & L Vastgoed staat u er nooit alleen voor!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

Neem contact met ons op Bereik ons direct via WhatsApp