Aankoopbegeleiding

Een huis kopen is niet niets. Dat begrijpen wij als makelaars maar al te goed. Gelukkig heeft de huizenmarkt voor ons geen geheimen. Daarom begeleiden we u graag met de aankoop van uw droomhuis.

B & L Vastgoed stappenplan

Op deze manier helpen wij u uw droomhuis te bemachtigen.

Stap 1: uw wensen in kaart brengen

Allereerst plannen we een persoonlijk gesprek met u in. Hierin bespreken we uw woonwensen en -eisen.

Stap 2: een woning zoeken

Met uw woonwensen en -eisen in ons achterhoofd, doorzoeken wij dagelijks het woningaanbod voor u. Denken wij een passend huis te hebben gevonden? Dan hoort u dat meteen van ons.

Stap 3: bezichtigen

Geïnteresseerd in de woning? Dan plannen we een bezichtiging. Ook wij bekijken de woning met een kritisch oog. Vanuit onze expertise geven wij u een beeld van de voor- en nadelen van de woning.

Stap 4: de aankoop

Bent u enthousiast over de woning en wilt u een bod uitbrengen? Dan voeren wij de onderhandelingen met de verkoper van de woning. We zorgen voor een zo reëel mogelijke aankoopprijs.

Stap 5: 100% begeleiding

Wij begeleiden u met de aankoop van de woning tot nadat u de akte heeft ondertekend bij de notaris. Ook hierna kunt u uiteraard bij ons terecht voor eventuele vragen of advies. Met B & L Vastgoed staat u er nooit alleen voor!

Heeft u vragen over onze werkwijze? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

Neem contact met ons op Bereik ons direct via WhatsApp

Onderstaande objecten hebben wij naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers voor hen aangekocht.

Thailandsingel

3-kamer appartement met garage Thailandsingel Alphen aan den Rijn

Handelhof.jpg

DRIVE-IN woning Händelhof Alphen aan den Rijn