Uw huis verhuren: zo helpen we u bij B & L Vastgoed

Wilt u uw huis (tijdelijk) verhuren? B & L Vastgoed is dé specialist voor het verhuren van particuliere woningen in de regio Alphen aan den Rijn. Ieder jaar bemiddelen wij tussen huurders en verhuurders. Wij weten dan ook als geen ander waar u als verhuurder behoefte aan heeft. Hoe we te werk gaan? Dat leest u hieronder.

Stap 1: kennismaken

Voordat we uw woning in de verhuur nemen, komen wij bij u thuis langs om persoonlijk kennis te maken. We adviseren u dan over de huurprijs die u kunt vragen en over de verhuurbaarheid van uw woning.

Stap 2: uw wensen

Wilt u een bepaald type huurder? Bijvoorbeeld mensen zonder huisdieren, of niet-rokers? Wij inventariseren uw wensen, en zoeken geschikte huurkandidaten voor u.

Stap 3: foto’s maken

Tot slot maken we foto’s van uw woning. Deze foto’s plaatsen we bij de woningadvertentie op Funda.nl, de meest succesvolle landelijke verhuurwebsite van het moment.

Altijd betrouwbaar

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het spannend vindt om uw woning te verhuren aan onbekenden. Daarom bemiddelen wij alleen voor huurders die aan onze strenge criteria voldoen.

Bij B & L Vastgoed moeten huurders:

  • inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond;
  • een positieve verhuurdersverklaring kunnen overhandigen;
  • geldige identiteitspapieren kunnen overhandigen;
  • financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te betalen;
  • een kopie van hun arbeidscontract of intentieverklaring van hun werkgever kunnen overhandigen.

Heeft u interesse om uw woning te verhuren? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook ’s avonds en in het weekend bereiken.

Neem contact met ons op Bereik ons direct via WhatsApp