Huis (ver)huren

B&L Vastgoed is dé specialist in het verhuren van particuliere huurwoningen in de regio Alphen aan den Rijn. Wij weten als geen ander waar u als verhuurder behoefte aan heeft. Elk jaar bemiddelen wij in opdracht huurders en verhuurders. Kandidaten die wij zorgvuldig begeleiden met hun zoektocht naar ideale woonruimte.

Wanneer u overweegt uw woning te willen gaan verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. Wij zullen dan tijd reserveren om samen met u kennis te maken, de woning te inventariseren en de verhuurbaarheid van uw woning te bepalen.

Advies op maat
Voordat wij een woning in de verhuur nemen komen wij langs om persoonlijk met u kennis te maken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over de verhuurbaarheid van de woning.

Tijdens deze opname kunt u tevens uw persoonlijke wensen met betrekking tot de toekomstige bewoners kenbaar maken. Zodoende kunnen wij zorgvuldig op zoek gaan naar geschikte huurkandidaten voor uw woning.

Tenslotte zullen er foto’s gemaakt worden die bij de woningadvertentie zullen worden bijgevoegd. De advertentie wordt automatisch geplaatst op Funda.nl, de meest succesvolle landelijke verhuur website op dit moment.

B&L Vastgoed bemiddelt voor huurkandidaten die:

  • Inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond
  • Een positieve verhuurderverklaring kunnen overleggen
  • Financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen
  • Geldige identiteitspapieren kunnen overleggen
  • Een kopie arbeidscontract of intentieverklaring van hun werkgever kunnen overleggen

Indien uw woning in de verkoop staat, maar de gewenste verkoop uitblijft, kunnen wij u met onze service goed van dienst zijn. Wij kunnen uw woning “tijdelijk” verhuren.

Wij streven naar effectiviteit voor alle betrokken partijen.

Klik hier voor het contactformulier >>