Huis verkopen

Wanneer u plannen heeft om uw woning te verkopen, bent u op zoek naar een makelaar die het beste resultaat voor u bereikt en die uw belangen het beste behartigt. B&L Vastgoed heeft daarnaast ook nog het laagste tarief in de regio, wij hanteren een vast laag tarief van 1.2% van de gerealiseerde verkoopprijs.

B&L Vastgoed is door de ruime ervaring van meer dan 15 jaar een specialist geworden in de regio en daarbuiten. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekend presenteren van uw woning in de media en de etalage en natuurlijk op internet.

B&L Vastgoed is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerendgoed (VBO). Deze heeft een eigen gedragscode en een reglement op de tuchtrechtspraak, waardoor de kwaliteit van de service en dienstverlening gewaarborgd wordt.

De makelaars van B&L Vastgoed zijn gecertificeerd door het SCVM. Deze onafhankelijke stichting is o.a. erkend door 'Vereniging Eigen Huis' en NHG. Voorts zijn zij binnen de SCVM verplicht regelmatig bij te scholen om hun kennis op peil te houden.

Voorbeeld: Uw huis is € 265.000 waard.

Het makelaarstarief B&L Vastgoed tarief
Courtage
1,85 % € 4.902,50
21% BTW € 1.029,52
1,2 % € 3.180,00
21% BTW € 667,80
Totaal € 5.932,02 € 3.847,80

Uw besparing is dus € 2.084,22. B&L Vastgoed is ruim 35% goedkoper

B&L Vastgoed beschikt over een groot zoekersbestand en woningzoekende die bij ons zijn ingeschreven. Profiteer hiervan! Ook kunnen potentiële kopers op de website hun droomhuis vinden.
 

B&L Vastgoed neemt vooraf alles netjes met u door, u weet van tevoren hoe de zaken aangepakt gaan worden.

B&L Vastgoed beschikt over alle middelen om de juiste waarde vast te kunnen stellen. De directe aansluiting op het kadaster, de goede contacten met de gemeente en de toegang tot het landelijke uitwisselsysteem en uiteraard het eigen uitgebreide archief zijn hier een belangrijk onderdeel.

Veel diensten zijn bij B&L Vastgoed een gewoonte. De volgende diensten zijn standaard inbegrepen in onze toch al lage courtage van slechts 1,2%:

 • Het maken van een full-collor verkoopbrochure van uw woning.
 • Indien u dit wenst, het plaatsen van een 'TE KOOP' bord of 3-D vouwbord.
 • Versturen van verkoopbrochures aan potentiële kopers uit het zoekersbestand van B&L Vastgoed. En het per e-mail op de hoogte brengen van de bezoekers op internetsite en ons zoekersbestand.
 • Het vermelden van uw woning op het landelijk uitwisselsysteem van alle makelaars.
 • Het presenteren van uw woning in onze etalage.
 • Het plaatsen van uw woning met kleuren foto's op bovenstaande internetsites.
 • Zoveel bezichtigingen uitvoeren als nodig is voor de verkoop (ook op zaterdagen en avonduren)
 • Kadastrale recherche.
 • Het plaatsen (in overleg) van advertenties in de regionale weekbladen.
 • Volledig verzorgen van de onderhandeling.
 • Opstellen van de koopakte.
 • Voor overdracht bij de notaris de inspectie verzorgen.

Kortom. Deskundige begeleiding van het eerste contact tot aan de notaris.

De klanten van B&L Vastgoed maken GRATIS gebruik van deze verhuiswagen!

B&L Vastgoed komt graag met u in contact, wanneer u plannen heeft tot verkoop van uw woning. Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij geheel vrijblijvend én gratis bij u langs. Dit kost u niets en verplicht u tot niets. Maar geeft u wel een duidelijk en helder beeld van de waarde van uw woning.

Klik hier voor het contactformulier >>