Aankoop service

Een huis kopen en/of verkopen is ingrijpend, zowel emotioneel als zakelijk. Er komen diverse aspecten bij kijken, van taxatie, financiering, verzekering en bouwkundige keuring tot onderhandeling en de uiteindelijke overdracht.
U wilt er het maximale uit halen en dat betekent talloze keuzes maken, vaak voor de eerste keer.

Kiezen is makkelijk als je kennis van zaken hebt. Veel mensen hebben dat pas achteraf, na de (ver)koop. Voor ons is het dagelijks uitdagend werk, dus voor ons zijn er geen geheimen…….

.....of het zouden uw woonwensen moeten zijn.

Stappenplan B&L Vastgoed:

  • Uw specifieke wensen worden in een persoonlijk gesprek zorgvuldig in kaart gebracht.
  • Wij doorzoeken dagelijks het woningaanbod voor u (van uit makelaars uitwisselsysteem, maar ook het aanbod buiten dit uitwisselsysteem). En trachten zo een woning te vinden die aan uw eisen en wensen voldoet.
  • Op het moment, dat een woning, die aan uw eisen en wensen voldoet, te koop komt, brengen wij u daarvan op de hoogte.
  • Indien u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen om een bezichtiging te plannen. Vanuit onze ervaring van zowel de woningmarkt als van de bouwkundige staat van de woning, zullen wij u een helder beeld kunnen geven van de mogelijkheden, maar ook van eventuele voor- en nadelen van de gevonden woning.
  • Wanneer blijkt, dat een bepaalde woning bij u past, zal B&L Vastgoed de onderhandelingen voeren met de verkopende partij. Met onze kennis en ervaring uit de afgelopen jaren bewerkstelligen wij een zo reëel mogelijke aankoopprijs.
  • Het spreekt vanzelf, dat wij u begeleiden tot en met de ondertekening van de akte bij de notaris. Ook hierna zullen wij uw aanspreekpunt voor u blijven voor eventuele vragen of advies.
  • Heeft u naar aanleiding van onze website nog vragen? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze adviseurs. Ons telefoonnummer is 0172 - 245 902.

Klik hier voor het contactformulier >>

Onderstaande objecten hebben wij naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers voor hen aangekocht:

 

3-kamer appartement met garage Thailandsingel Alphen aan den Rijn

  

DRIVE-IN woning Händelhof Alphen aan den Rijn