Uw huis verkopen: zo helpen we u bij B & L Vastgoed

Wilt u uw huis verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in de woningmarkt én de regio weten wij als geen ander hoe we uw woning zo snel mogelijk verkopen voor de mooiste prijs. Onze professionele aanpak bestaat uit een viertal stappen.

Stap 1: Inventariseren

Samen bekijken we uw woning door de ogen van de potentiële koper. Wat zijn de pluspunten en unieke kenmerken van uw woning? Wat maakt uw huis en uw buurt tot dé plek waar nieuwe bewoners voor vallen? Hebben we dit op een rijtje, dan stellen we in overleg de vraagprijs vast. Of vanaf welk bedrag men kan bieden. Dit doen we op basis van onze kennis van verkoopprijzen en markttrends.

Stap 2: aantrekkelijk en professioneel presenteren

Dan is het zo ver: uw woning kan in de markt worden gezet! Met professionele foto’s en pakkende teksten plaatsen we uw woning op Funda.nl, social media en in onze full colour brochure. Daarnaast krijgt u ook tips om ervoor te zorgen dat uw huis er piekfijn uitziet tijdens bezichtigingen.

Stap 3: bezichtigen

In overleg met u plannen we bezichtigingen in. Tijdens de bezichtigingen hoeft u niet thuis te zijn. Onze makelaar is op tijd aanwezig, leidt de potentiële kopers rond en onderhoudt het contact met hen. Iedere bezichtiging koppelen we naar u terug. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Stap 4: onderhandelen en verkopen

Brengt een potentiële koper een bod uit? Dan overleggen we dit eerst goed met u. Vervolgens voeren wij de onderhandelingen. Wij streven altijd naar de beste verkoopprijs en de meest gunstige voorwaarden. Uiteraard houden wij u voortdurend op de hoogte. Uiteindelijk beslist ú aan wie u de woning verkoopt. Is de koop rond? Dan maken we een koopovereenkomst op die u en de koper ondertekenen. We begeleiden u tot en met de officiële overdracht bij de notaris. Zo weet u zeker dat alles goed verloopt.

Wilt u uw woning verkopen? Maak gerust een afspraak. Wij maken graag een gratis waardebepaling van uw woning. U kunt ons ook ’s avonds en in het weekend bereiken!

Neem contact met ons op Bereik ons direct via WhatsApp