Over B&L Vastgoed

Met de makelaars van B&L Vastgoed is het ongedwongen zaken doen

Al meer dan 15 jaar is B&L Vastgoed actief op de woningmarkt. Dat hun kennis, doorzettingsvermogen, enthousiasme en professionaliteit gehonoreerd wordt mag blijken uit de steeds toenemende klantenportefeuille en groei van B&L. “Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in en om Alphen aan den Rijn hebben wij een spectaculaire groei doorgemaakt’ verteld Gertjan Lammers, eigenaar van B&L Vastgoed.

“Het is natuurlijk moeilijk te zeggen waar dat succes door komt zonder arrogant over te komen. lk denk dat de kracht van ons makelaarskantoor ligt in de persoonlijke ongedwongen aanpak die wij hanteren. Geen getrek en geduw maar eerlijk oprecht advies en een goede begeleiding. Als mensen zaken doen met B&L, doen zij zaken met een persoon en niet met een medewerker van. Onze relaties hebben of contact met mij of met Jurrian Jansen. Samen klaren wij de klus en zijn wij er ook altijd voor onze relaties. Wij zeggen altijd maar, zolang het licht is kan er bezichtigd worden. Na zo'n bezichtiging krijgen onze relaties altijd een telefoontje met de stand van zaken. Een goede en snelle informatiestroom vinden wij erg belangrijk. Ook zijn wij buiten kantoortijden telefonisch te bereiken indien mensen dringende vragen hebben of advies willen”, aldus Gertjan.

Wie wil er geen geld in zijn zak houden

Niet alleen de persoonlijke aanpak maakt B&L onderscheidend. Ook de lagere kosten die zij in rekening brengen is natuurlijk een belangrijke factor. Wie wil er niet een paar duizend euro in zijn zak houden. Bij B&L Vastgoed wordt ook snel gewerkt.

Als u uw woning bij hen ter verkoop aanbiedt weet u direct wat de kosten zullen zijn en wat u hiervoor terug krijgt. De woning kan de volgende dag al te koop op internet staan bij onder andere Funda. Ook geven zij u een eerlijke schatting van de verwachte verkooptijd.

Integriteit staat ook hoog in het vaandel bij de heren. Zo rijden zij bijvoorbeeld in auto’s zonder reclame. Soms zijn er vervelende omstandigheden waarom een woning verkocht moet worden en wil de verkoper dit niet aan de grote klok hangen. Als er dan een blitse auto met de reclame van een makelaar voor de deur komt rijden beginnen de vragen in de buurt al te borrelen natuurlijk.

Aankoop, verkoop en meer

B&L Vastgoed is uw makelaar voor verkoop, aankoop en advies. Door de ruime ervaring die zij afgelopen jaren hebben opgedaan kunnen zij u absoluut van het juiste advies voorzien. Ook de verkoopresultaten liegen er niet om. Niet voor niets krijgen zij steeds meer woningen en steeds meer nieuwbouwprojecten in portefeuille.

Niet alleen voor bestaande en nieuwbouw woningen bent u bij Gertjan en Jurrian aan het juiste adres. Wist u ook al dat zij een ruim aanbod aan kavels in de verkoop hebben voor mensen die hun eigen huis willen bouwen!?

Loop gewoon eens binnen bij B&L Vastgoed aan de Prins Hendrikstraat 91 in Alphen aan den Rijn en kijk wat zij voor u kunnen betekenen.